Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Problémás bőr

blogavatar

A különböző bőrproblémák gyógyítása és ápolása különös szakértelmet, és odafigyelést követel. Szakértő tanácsok, a bőrgyógyász és a kozmetikus mester tollából. Akne / pattanások, rosacea kezelése, pattanások hormonális háttere, dermatitis, ekcéma kezelése, allergiás bőrtünetek, bőrtisztítás, szemölcsök, bőratka szűrés (demodex). Kozmetikai kezelés, arctisztítás, otthoni bőrápolási tanácsok szakértőktől.

Címkefelhő

kozmetika (24),Peterman Krisztina (21),kozmetikus (19),dermatica (17),bőrápolás (11),gyógykozmetika (10),pikkelysömör (10),bőrgyógyász (9),akne (9),pattanás (9),rosacea (8),bőratka (8),Dr. Vincze Ildikó (7),ekcéma (6),pattanások (6),psoriasis kezelése (6),bőr (5),bőrgyógyászat és kozmetika (5),bőrproblémák (5),mélyhámlasztás (5),pikkelysömör kezelése (4),bőrgyógyászat (4),demodex (4),dr. Vincze Ildikó (4),bőrbetegség (4),arctisztítás (3),bőrfiatalítás (3),kozmetikumok (3),pszoriázis (3),mitesszer (3),gyógynövényes hámlasztás (3),bőrszárazság (3),szemölcs (2),gyógykozmetikus (2),bőrrák (2),érzékeny bőr (2),hidratalas (2),seborrheas bőr (2),melanoma (2),ráncos bőr (2),bőratka szűrés (2),plazma fényterápia (2),szépség-terapeuta (2),száraz bőr (2),allergia (2),rancok (2),arcapolas (2),pattanas (2),gyulladás (2),tél (1),hideg (1),éjszakai bőrviszketés (1),korpa (1),viszkető bőr (1),seprűvéna (1),haj (1),kézápolás (1),kozmetológia (1),kitágult erek (1),hidratálás (1),kosz (1),hajmosás (1),mosószer (1),bőrnövedékek (1),bőrkinövés (1),eltávolítás (1),paraffin (1),mosópor (1),smink (1),kiütés (1),bőrvörösség (1),iontoforézis (1),ultrahang (1),allergiás tünetek (1),humán papilloma vírus (1),szövettan (1),fejbőr (1),heg (1),stria (1),psoriasis (1),krémek (1),szteroid (1),pigmentáció (1),szőrösödés (1),tág pórus (1),aknés heg (1),bőrflóra helyreállítás (1),terhességi csík (1),bőrfelszín (1),fül (1),kúszóhályog (1),plasztikai sebész (1),faggyú (1),anyajegy (1),baktérium (1),zsíros bőr (1),kombinált bőr (1),dr. Gyarmati Csaba (1),allergénmentes (1),bőrflóra (1),szemhéjszéli gyulladás (1),vio (1),herpesz (1),kozmetikai kezelés (1),száj körüli pattanás (1),allergén (1),gyógynövények (1),bőrhibák (1),fitoterápia (1),stressz (1),melanóma (1),szolarium (1),stressz es relaxacio (1),fényvédő krém (1),egészség (1),kozmetikum (1),barnulas (1),napozás (1),allergologus (1),táplákozás (1),naptej (1),antibakterialis hatas (1),triclosan tartósító- és fertőtlenítőszer (1),szolárium (1),túlsúly (1),melanóma szűrés (1),egészséges bőr (1),higiénia (1),allergia gyermekkorban (1),karikas szem (1),orvosi kozmetika (1),majfolt (1),pigment (1),green peel (1),adalék (1),szőlőmagolaj (1),hajhullás (1),hajhullás okai (1),ekcéma csecsemőkorban (1),atópiás ekcéma (1),szeplők (1),Mitesszerek eltávolítása (1),hajvesztés (1),Periorális dermatitisz (1),akne kezelése (1),ekcémás bőr (1),gyógykozmatikus (1),dermatitis (1),szájkörüli pattanások (1),májfoltok (1),napeges (1),arcápolás (1),pattanásos bőr (1),Hyaluronsav (1),faggyúmirigyek (1),testápolás (1),szépségterapeuta (1),akne lámpa (1),fényterápia (1),fototerápia (1),demeodex (1),allergén vizsgálat (1),anyajegyszűrés (1),bőrgyógyász-kozmetológus (1),sminkelés (1)

Egészséges ételek a tökéletes bőrért #1

Bizonyos zöldségek és gyümölcsök a bőrrel csodákat tudnak művelni. Belülről képesek hidratálni a bőrt, segítik szervezetünket az önálló tisztulásban, fényvédelemben. Következzen néhány kedvencünk:

Avokádó

A zöld gyümölcs ásványokban, vitaminokban és hasznos zsírokban gazdag. Az avokádó olajsav tartalma hozzásegíti bőrünket a ráncok kisimításához, sőt egyes kutatások szerint kivonata az UVB okozta károsodást is nagymértékben csökkenti.

Spenót

A friss zöld leveles zöldségünk ideális vitamin-, ásvány-, és antioxidáns forrásunk. Egy ausztrál tanulmány 11 éves kutatása szerint, aki heti 3x fogyasztott spenótot a bőrrák kialakulásának kockázatát 55%-kal csökkentette.  A spenót sok C-vitamint tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy szervezetünk előállítsa az elasztint és a kollagént, mely két fehérje a bőr öregedésének lassításában is kiemelt szerepet játszik.

Paradicsom

Likopin, anitoxidáns és a szabadgyökök elleni védelem forrása a paradicsom. Aki sok paradicsomot fogyaszt, bőr tovább lesz sima és fiatal. Továbbá bőrünk fényvédelemben is számíthatunk jótékony hatására.

Tovább

Megoldás a bőrhibák ellen

Ráncok, tág pórusú bőr, acne, pigment- és májfoltok: problémák, melyekre létezik megoldás. A gyógynövényes mélyhámlasztás segítségével bőrünk tavaszra újra sima, fiatalos lehet.



Megújít és táplál

A gyógynövényes mélyhámlasztás bőrgyógyászok, kozmetológusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott biológiai eljárás, mely természetes úton avatkozik be a bőr és a kötőszövet struktúrájába – magyarázza Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikusa. Ellenben a többi hámlasztásos eljárással, semmilyen kémiai vagy szintetikus hámlasztó anyagot nem tartalmaz. A kezelés előnye, hogy segítségével nem csak a bőr struktúrája újul meg, de segítségével méregteleníthetjük, táplálhatjuk, regenerálhatjuk is a bőrt. A kíméletes, apró

formátumban lévő gyógynövény keverék bőrbe masszírozásával ugyanis a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. Már egy kezelés is látványos eredményt hoz, de a legszebb eredmény kúraszerűen végzett mélyhámlasztással érhető el.

Arcbőr-csere

A mélyhámlasztás során lényegében a bőr önmegújító funkcióját használjuk ki. A természetes hámlás során a bőr ha

vonta magától is megújul, ám idővel ez a folyamat lelassul. A kezelés során eltávolítjuk a bőr felső hámrétegét, ezzel mesterségesen regenerációra serkentjük az alsóbb bőrréteget. A hámsejtképződés beindítása mellett így a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése is fokozódik. Az újonnan képződött bőr felszíne egyenletes, fiatalos lesz, a bőrhibák, a ráncok mélysége jelentősen csökken. A végeredmény természetesen függ a bőr eredeti állapotától, az egyéni adottságoktól.

Szépüljön télen!

A kezelés elvégzésére az őszi-téli hónapok a legideálisabbak, ilyenkor okoz a legkevesebb gondot a napfény, az UV-sugarak kerülése. Az elvékonyodott bőr az új hámréteg felépüléséig ugyanis fokozottan érzékeny a külső hatásokra, így nagy gondot kell fordítanunk a fényvédelemre. A kezelést érdemes hétvégére, szabadnapok köré időzíteni. Az intenzív, szabad szemmel is jól látható hámlási folyamat ugyanis - intenzitástól függően - rendszerint a kezelés utáni 5. napon zárul le. A bőr teljes regenerációja egyéntől függően a 14-28. napot vesz igénybe, erre az időre már látható az eredmény: a megszépült bőr.

www.dermatica.hu

Tovább